Lahdekallio-banneri01

Lastenleirit

Lähdekallion ystävät ry järjestää 7–14-vuotiaille lapsille leirejä kesäisin. Voit tutustua leireihin ja niihin liittyviin ohjeisiin tarkemmin alla olevien kuvauksien avulla. Mikäli sinulle jää kysymyksiä, voit täyttää yhteydenottolomakkeen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Yleistä tietoa

Ilmoittautuminen

Kesällä 2023 leiri pidetään 3.-5.7. Leiriläisten toivotaan tulevan paikalle suoraan majoitusrakennuksen eteen ilmoittautumaan ja majoittumaan klo 9.15–9.45 välisenä aikana. Tuojille on ruokalassa varattu kahvit.

Ilmoittaudu

Leirivarusteet

Uimapuku, pyyhe, leirielämään ja luontoon sopivat jalkineet (turvallisuussyistä ei Crocs-kenkiä), vaihtovaatteet, lämpimiä vaatteita kylmien ilmojen varalle, sadevarusteet, omat henkilökohtaiset hygieniavarusteet, juomapullo, makuupussi tai lakanat ja runsaasti iloista leirimieltä.

Jätä kotiin viihde-elektroniikka, tabletit, läppärit yms ja bluetooth-kaiuttimet. Leiriläisten kännykät kerätään pois nukkumaanmenon yhteydessä. Jos leiriläisellä on tarve soittaa sen jälkeen kotiin, soitto tehdään ohjaajien puhelimella.

Maksaminen

Leirin hinnat v. 2023: yksi ja toinen lapsi 55 €, kolme lasta yhteensä 150 €. Leirimaksun voit maksaa etukäteen Lähdekallion ystävät ry:n tilille: FI56 5620 6020 0090 29  OKOYFIHH. Ota kuitti mukaan leirille ilmoittautumiseen ja ilmoita etukäteismaksusta. Voit maksaa leirimaksun myös paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

Muuta huomioitavaa

Leirin aikana Lähdekalliolla toimii karkkikauppa, joten voitte antaa lapselle muutaman euron taskurahaa mukaan, mikäli niin haluatte. Jos sinulla on tarvetta soittaa lapselle tai leirin vetäjille leirin aikana, niin jätä soittopyyntö tekstiviestillä Iidan puhelimeen. He soittavat takaisin, kun on siihen sopiva hetki.

Leirimuistoja on tarkoitus julkaista www.lahdekallio.com sivuilla, mutta laitamme kuvia nettiin vain, jos vanhemmat antavat tähän suostumuksen. Lisäksi kaikki lapset on vakuutettu Fennian leirivakuutuksella.
Leirin järjestää Lähdekallion ystävät ry. Leirin johtajana toimii Antti Nironen.

Terveisin leirin vastuuhenkilöt
Yhteystiedot:  Iida Halme p. 045 120 1058

Lahdekallio-hero-lehdet01

Saakoon taivaallinen Isämme siunata yhteisen leirimme!

Terveisin leirin vastuuhenkilöt: Antti, Helena ja Päivi. Yhteystiedot: Iida Halme, puh: 045 120 1058