Lahdekallio-banneri-tilat01

Tilat

Rauhallinen Lähdekallio tarjoaa moitteettomat tilat perhejuhlan, koulutustilaisuuden tai vaikkapa virkistäytymispäivän järjestämiseen. Ota yhteyttä ja kysy vapaita ajankohtia.

Vuokraa tilat

Lähdekallio tarjoaa rauhallisen keitaan Taipalsaaren luonnonkauniissa maisemassa. Tilat soveltuvat moneen käyttöön, kuten perhejuhlan, ryhmäytymispäivän, saunaillan, koulutustilaisuuden tai virkistyspäivän järjestämiseen. Paikka on kohtuullisen matkan päässä Lappeenrannan keskustasta, mutta kuitenkin kaukana kaupungin kiireistä. 

Lähdekallion ystävät ry antaa tiloja itseään lähellä oleville tahoille kulukorvausta vastaan toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin aina sopimuksen mukaisesti. Yleensä torstait ja perjantait ovat automaatisesti varattuja ja useat viikonloput myös.

Etusijalla on yhdistyksen oma toiminta, mutta tilojen ollessa vapaana niitä voidaan vuokrata kulukorvausta vastaan yhdistystä lähellä oleville tahoille. Tilat annetaan käyttöön ilman henkilökuntaa. Perehdytys tiloihin pyritään tekemään hyvissä ajoin ennen varausta.

Varausasioissa ota yhteyttä: outi.heinola@gmail.com