Lahdekallio-banneri-04

Yhdistys

Lähdekallion ystävät ry omistaa Lähdekallion leirikodin ja vastaa sen kunnossapidosta ja siellä järjestettävästä toiminnasta.

Lähdekallion ystävät ry

Lähdekallion ystävät ry on itsenäinen vapaaehtoisuuteen perustuva kristillinen yhdistys, joka on perustettu vuonna 1972. Eri seurakuntien jäsenet toimivat yhdistyksessä ja sen hyväksi yksityishenkilöinä. 

Kesäaikaan rajoittuva toimintakautemme tuo yhteen satoja kristittyjä yli seurakuntarajojen. Monet ovat löytäneet Lähdekalliolta uuden suunnan elämään sekä uusia ystäviä. Lähdekalliolla, Merenlahden järvimaisemassa ja sen luonnonkauniissa ympäristössä voit levätä ja hiljentyä.

Toimintaamme kuuluu leirejä, raamatunopetusta ja jumalanpalveluksia. Järjestämme myös erilaisia teemailtoja. Perinteinen kristittyjen yhteinen juhannustapahtuma on ydintoimintaamme. Lähdekallion ystävien toiminta perustuu kokonaan vapaaehtoiseen talkootyöhön, eikä kenellekään makseta palkkaa tai palkkiota. Kaikki varat kerätään kolehdeilla, saadaan lahjoituksilla sekä tarjoilusta saaduilla tuotoilla.

Olet sydämellisesti tervetullut Lähdekallion ystävien toimintaan. Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet hakemuksen perusteella. Jäsenet ovat joko vuosijäseniä tai ainaisjäseniä.

Jäseniä yhdistyksessä on 150 hlö. Jäsenmaksu on  20 euroa. Jos hankit vuonna 2019 kaksi uutta jäsentä, vapaudut 2020 jäsenmaksun maksamisesta. Jäsenistöön pidetään yhteyttä omien kotisivujen ja jäsenkirjeiden välityksellä.

Tervetuloa Lähdekalliolle!

Liity mukaan