Vanhemmille

Toivotamme myös vanhemmat tervetulleiksi joukkoomme tekemään vapaaehtoistyötä.

Lastenleirien tarkoitus

Lähdekallion ystävät on vapaehtoisuuteen perustuva kristillinen yhdistys, jonka järjestämillä leireillä tavoitteena on opettaa lapsille Jumalan sanaa. Toivotamme myös vanhemmat tervetulleiksi joukkoomme tekemään vapaaehtoistyötä.

Lastenleireillä on tavoitteena opettaa lapsille Jumalan Sanaa eli Raamattua siten, että lapset voivat ymmärtää Raamatun kertomuksia. Raamattuopetuksen lisäksi haluamme tarjota monipuolista ja hauskaa toimintaa sekä yhdessäoloa. Leireillä leikitään, pelataan, lauletaan, liikutaan luonnossa, uidaan ja saunotaan. Tavoitteemme on, ettei yksikään lapsi jäisi yksin, vaan jokainen saa kokea kuuluvansa joukkoon.

Lastenleirimme ovat suosittuja ja majoituskapasiteetti on varsin rajoitettu, joten muistakaa ilmoittaa mahdollisimman pian, jos lapsenne ei pääsekään tulemaan leirille. Tällöin voimme vielä kutsua lapsia varapaikoilta leirille.

Tule mukaan joukkoon

Lähdekallion leirit toteutetaan kokonaan vapaaehtoisten voimin, joten uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan. Tällä hetkellä on tarvetta monenlaiselle  talkootyölle, kuten täysi-ikäiselle uintivalvojalle, saunavahdille, opettajille ja askarteluohjaajille. Lisää toimijoita kaivataan myös keittiöön. Keittiän pääemännällä tulisi olla hygieniapassi ja muilla keittiössä toimivilla vapaaehtoisilla salmonellatodistus.

Vapaaehtoisena toimiminen ei ole sitovaa eli voit halutessasi toimia yhtenä iltana uimavalvojana tai auttaa toisena päivänä keittiössä. Tervetuloa joukkoon tekemään yhdessä hyvää!

Kiitos ja Jumalan runsasta siunausta toivottaa  leirinvetotiimi